• ‘Auto’s perfect laden, dat is de uitdaging’

Onze dienstverlening is grenzeloos

Wij denken met u mee, in heel Europa

Wilt u een of meer gebruikte auto’s binnen Europa vervoeren? Breedijk Transport wijst u de weg en régelt het voor u. Wij maken deel uit van een omvangrijk Europees netwerk van autotransporteurs. Transporteurs die, net als wij, sturen op kwaliteit. Met elkaar zorgen wij ervoor dat uw auto professioneel, snel en veilig wordt getransporteerd naar elk gewenst adres binnen Europa.

‘Auto’s perfect laden, dat is de uitdaging’’

Dagelijks vervoer ik auto’s door heel Europa, met een gloednieuwe transporter die ongekend veel mogelijkheden heeft,’ vertelt Carlo Cools (39), enkele jaren werkzaam als chauffeur bij Breedijk Transport. ‘Zo worden de auto’s hydraulisch gestapeld, zodat je heel nauwkeurig kunt werken. Dat is de uitdaging waar je voor staat: de auto’s zó laden en vervoeren dat ze in perfecte staat aankomen. Autotransport is puzzelen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze transport diensten
Vul dan onze online offerte aanvraag in.

Wij denken met u mee, in heel Europa

De online autohandel biedt steeds meer kansen en landsgrenzen vervagen. De handel in gebruikte auto’s binnen Europa neemt hierdoor toe. Wij spelen daar graag op in. Dankzij onze goede contacten binnen Europa kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Tegen gunstige tarieven. En op een manier die u van Breedijk Transport gewend bent. Zo geven we samen gas naar de toekomst.